☀️ VASARAS AKCIJA: Bezmaksas piegāde sākot no 3 tonnām!

Ilgdegošās Nakts Briketes: Izlasi, kāpec Nakts Briketes nepieciešamas arī TEV!

Brikešu piedāvājums ar katru gadu palielinās un parādās arvien jauni to veidi, tomēr lielākā daļa brikešu neatšķiras un ir ražotas no koksaidu briketēm. Nakts Briketes ir vienīgās briketes kuru sastāvā ir 100% tīra skujkoku miza. Tieši mizu degšanas īpašības padara Naakts Briketes atšķirīgas un nodrošina ilgo degšanas laiku. NaktsBriketes kā kurināmo var izmantot gan kamīnos, gan dažādu tipu krāsnīs, gan apkures katlos un citās apkures iekārtāskas paradzētas cietajam kurināmajam.

 

Nakts Briketes deg ilgāk kā jebkurš cits kurināmais!

Nakts Briketes nodrošina ilgstošu, vienmērīgu siltumu 8 stundu garumā un ļauj aizmirst par celšanos un kurināšanu nakts laikā. Lai sasniegtu ilgāko degšanas laiku mēs iesakām Nakts Briketes lietot iepriekš izkurinātā krāsnī. Uz karstām oglēm vai mazas liesmas uzvieto Nakts Briketes un ļauj tām aizdegties, kad briketes aizdegušās, iesakām samazināt gaisa padevi uz minimālu. Izbaudiet siltumu 8 stundu garumā.

Nakts Briketes palīdzēs samazināt patērēto kurinām!

Visbiežāk Nakts Briketes tiek lietotas kā papildus kurināmais, lai nodrošinātu ka mājoklis neatdziest un saglabā patīkamu temperatūru visas nakts garumā. Nakts Brikešu ilgais degšanas laiks līdz pat 8 stundām (klienti ir ziņojuši par degšanas laiku līdz pat 12-14 stundām!) nozīme ka nebūs nepieciešams regulāri papildināt kurtuvi ar kurināmo, un tādējādi būs iespējams sazmazināt vispārējo kurināmā patēriņu un saglabāt vienmērīgu, patīkamu temperatūru Jūsu mājoklī.

 

>> Zvani 29361768 un veic pasūtijumu jau tagad! <<

 

Nakts Briketes ir saudzīgs kurināmais gan skurstenim, gan kurtuvei!

Klienti bieži uzdod jautājumu - ko Nakts Briketes nodarīs manam skurstenim? Atbilde ir vienkārša – lietojot atbilstoši ražotāja instrukcijai Nakts Briketes ir saudzīgs kurināmais gan skurstenim, gan kurtuvei. Ražošanas procesā skujkoku miza tiek žāvēta augstā temperatūrā un tieši tapēc briketes ir tīras, bez sveķiem un citiem piejaukumiem. Tas gan nenozīmē, ka skurstenis nav jātīra. Vismaz reizi gadā tas jādara jebkurā gadījumā! Nakts Briketes siltumu izdala vienmērīgi un ilgstoši, tāpēc nav jauztraucās par kurtuves pārkurināšanu, kā tas var būt ar kokskaidu briketēm. Nakts Briketes ir saudzīgākais kurināmais gan skurstenim, gan kurtuvei!

Piegāde visa Latvijā!