Bezmaksas piegāde sākot no 3 tonnām!

TOP 5 Iemesli, Kāpēc Lietot Nakts Briketes!



 

Ja arī par mājas siltumu rūpējies pats, Nakts Briketes ir kurināmais kas nepieciešams tieši tev! Izcils papildinājums gan malkai, gan kokskaidu briketēm. Pasūti zvanot 29361768 - veicam piegādes visā Latvijā.


5 iemesli kāpēc lietot Nakts Briketes

1. Nakts Briketes deg ilgāk kā jebkurš cits kurināmais

Nakts Briketes nodrošina ilgstošu, vienmērīgu siltumu 8 stundu garumā. Iepriekš izkurinātā krāsnī, uz karstām oglēm uzvieto Nakts Briketes un ļauj tām aizdegties. Kad briketes aizdegušās, iesakām samazināt gaisa padevi uz minimālu. Izbaudiet siltumu 8 stundu garumā.

2. Ietaupi un samazini kurināmā patēriņu

Lietojot Nakts Briketes jūs spēsiet samazināt patērētā kurināma daudzumu. Nebūs nepieciešams regulāri papildināt kurtuvi ar kurināmo, lai uzturētu mājas siltumu. Mēs iesakām lietot 2-4 Nakts Briketes (daudzums var atšķirties atkarībā no apkurināmas telpas platības un kurtuves izmēra). Jūs spēsiet ietaupīt gan savu laiku, gan naudu! Pasūti jau tagad! Zvani 29361768 vai ŠEIT!

3. Saudzīgs kurināmais kurtuvei un dūmvadam

Mūsu briketes ir ražotas no 100% tīras skujkoku mizas. Ražošanas procesā miza tiek žāvēta ļoti augstā temperatūrā un tāpec ir tīra, bez sveķiem un citām saistvielām. Nakts Briketes siltumu izdala vienmērīgi un tāpēc nav jauztraucas par kurtuves pārkurināšanu. Mūsu briketes ir saudzīgs kurināmais gan kurtuvei, gan dūmvadam.

4. Piegāde visā Latvijā

Sākot no 1 tonnas veicam piegādes visā Latvijā. Cena par piegādi ir 20 eiro. Vairāk informāciju par cenu iespējams atrast ŠEIT. Mazākus apjomus sākot no 1 iepakojuma, ir iespējams iegādāties Rīgā, Remtes iela 21.

5. Lieto kopā ar malku vai kokskaidu briketēm

Nakts Briketes ir izcils papildinājums un nodrošinās jūsu mājas siltumu ilgstoši. Izmēģini un pasūti jau tagad! Zvani 29361768 vai pasūti mūsu mājaslapā

⚠ Nenokavē un pasūti jau tagad! Nakts Briketes ir pieejamas ierobežotā daudzumā! ⚠